Parlament: Bugetul CNCD pe 2016, adoptat în forma propusă de Guvern

| 12 dec, 13:58

Comisiile pentru buget-finanțe ale Senatului și Camerei Deputaților au aprobat sâmbătă bugetul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării pe anul viitor în forma propusă de Guvern.

Potrivit proiectului bugetului de stat pentru anul 2016, CNCD are alocată suma de 5,5 milioane de lei.

Secretarul general al CNCD, Adrian Bunoaica, a declarat că suma solicitată inițial pentru funcționarea instituției în 2016 a fost mai mare decât cea propusă de Ministerul Finanțelor, dar CNCD încearcă "să se încadreze în limitele date".

"Inițial am solicitat o creștere cu 10% pentru că avem cheltuieli mari cu logistica, cheltuielile legate se sediu — suntem chiriași la RAAPPS și avem cheltuieli destul de mari, dar vom încerca să ne încadrăm în aceste limite propuse de Ministerul Finanțelor Publice", a explicat Bunoaica.

El a spus că execuția bugetară pe 2015 (13,7 milioane de lei — n.r.) include sumele aferente derulării unui proiect cu fonduri nerambursabile, finalizat în acest an, și că există, aparent, în proiectul de buget pe anul viitor o scădere de 60% a bugetului instituției față de 2015.

Tag-uri: buget de stat, cncd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ