Parlamentar PSD vizat în dosarul lui Mazăre

| 17 mar, 10:22

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii DNA. În dosar este cercetat şi un parlamentar PSD, potrivit unor surse juridice. Este vorba despre deputatul de Constanţa Eduard-Stelian Martin. Acesta ar controla firma de salubrizare menţionată în rechizitoriul procurorilor în cazul lui Mazăre.

"În perioada 2008-2014, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, cu ajutorul inculpatului Strutinsky Sorin Gabriel, a primit de la o societate comercială, peste 7 milioane de euro pentru că a asigurat acesteia câștigarea unei licitații organizate de Primăria Constanța pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a orașului.

În același timp între firma respectivă și instituția publică condusă de inculpatul Mazăre Radu Ștefan a fost încheiat un contract având ca obiect delegarea serviciului de salubrizare pentru o perioadă de 25 de ani, cu un cost total estimat de 1.194.056.850 lei – cca 335 milioane de euro", se arată în motivarea procurorilor pentru reţinerea lui Radu Mazăre.

Citeşte şi: Zi DECISIVĂ pentru edilul Constanţei. Radu Mazăre află dacă va fi arestat preventiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ