Parlamentul îşi deschide porţile pentru copii de 1 iunie

| 27 mai, 2014

Copiii şi însoţitorii acestora vor putea vizita gratuit Palatul Parlamentului, sâmbătă, cu ocazia evenimentului “Porţi deschise pentru copii”, organizat în perioada 31 mai – 1 iunie, anunţă Agerpres.

În circuitul turistic au fost incluse cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, sala de plen, sălile “Mihai Viteazul” şi “C.A. Rosetti”, precum şi sala de primiri oficiale, “I.G. Duca”.

Evenimentul de sâmbătă se va desfăşura între orele 10:00 și 16:00, iar accesul se va face pe la intrarea S1 (dinspre Parcul Izvor).

Duminică, de 1 iunie, copiii vor deveni parlamentari pentru o zi şi vor putea vota proiecte de lege iniţiate chiar de ei, cu ocazia evenimentului “Parlamentul Copiilor”. Acţiunea, desfăşurată între orele 10:00 şi 14:00, este organizată în colaborare şi cu participarea elevilor de la mai multe şcoli din Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ