Pasiunea lui Iohannis pentru case și mașini scumpe, de acum și în Primăverii

| 10 oct, 2014

Se pare că edilul de Sibiu, Klaus Iohannis, nu se sfiește să locuiască într-un apartament de împrumut în Bucureşti, care se potrivește cum nu se poate mai bine cu limuzina BMW, împrumutată și aceasta, de la primăria din fruntea căreia a uitat să demisioneze, așa cum îi cere contracandidatului său.

Motivul acestei potriveli este cât se poate de simplu și totodată surprinzător: proprietarul apartamentului de lux dinj Bucureşti este chiar şeful Automobile Bavaria România, Michael Schmidt. Ca să vedeți cum se potrivesc unele lucruri. O campanie scumpă cu prieteni de valoare se ține...

Administratorul clădirii le-a detaliat jurnaliștilor România TV că apartamentul în care Iohannis locuiește când nu se plimbă cu limuzina primăriei prin campanie ar avea 200 mp, dar nu petrece prea mult timp acolo, fiind mai mereu plecat în campanie. Acesta este probabil ”apartamentul de București”, comparabil ca valoare cu cele 6 case de la Sibiu, de care vorbea însuși Iohannis, pentru că aceiași jurnaliști au descoperit că imobilul cu 6 etaje în care se află este catalogat pe siteurile de specialitate drept unul dintre cele mai luxoase din Capitală, chiriile uzuale din zona Primăverii fiind între 1.300 euro, pentru un apartament nemobilat, şi 1.700 - 2.500 euro, pentru o locuinţă mobilată de aceeași dimensiune.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Sper ca preşedintele Băsescu să joace corect şi imparţial în campania electorală

Este la mintea cocoșului că nu mulți profesori din România și-ar permite așa ceva, indiferent cât de tare s-au înhămat la meditații, cu atât mai puțini se pot lăuda cu astfel de relații suspuse, care le-ar putea aranja concomitent transportul și cazarea la un astfel de nivel exorbitant.

Dar, să nu fim răi, mai sunt încă susținători dispuși să-i vadă candidatului ACL laturile bune și meritele care-l pasează (încă) pe cel mai bun loc în cursa electorală, din păcate neeligibil.

O astfel de limuzină și un astfel de apartament spun multe despre gusturile și valoarea celui care se bucură de ele și, din punctul acesta de vedere, să recunoaștem: Iohannis nu este Mircea Diaconu, să plece hai-hui în teritoriu, să-și expună ideile și principiile călare pe un bătrân Aro 10 Spartana. Departe de noi gândul că Iohannis nu ar avea platformă de arătat, dar nu s-ar sui în veci într-o mașină românească. S-a văzut clar, la Dacia Mioveni, unde candidatul ACL s-a dus tot cu BMW-ul de împrumut.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Iohannis strangatorul!
Iohannis strangatorul! Nu se dezminte acest sas luteran nici in Bucuresti. Dupa ce ca gafeaza non stop, se mai muta si in Primaverii! Opulenta si lux scrie pe dvs domnule Iohannis! Asta sa va fie sloganul campaniei electorale! Klaus Iohannis - Opulenta si lux!
11 oct, 2014
AMALIA ISTRATE
rusinos...
rusinos... Pai nu asa se procedeaza in plina campanie electorala? Vanzatorul de copii, se muta intr-un apartament de lux din Primaverii, si vine apoi si ne da noua lectii de moralitate. Vrea sa-l mai si votam? Din ce bani domnu' Klaus va permiteti aceasta chirie impresionanta? Sunteti pasionat de masini de lux? Din ce bani domnule Iohannis? Profesorii de fizica mor de foame in Romania si ghiciti ce? Fac greve pentru marirea salariilor pentru un trai decent, in timp ce dumneavoastra va lafaiti prin capitala in apartamente de lux.
11 oct, 2014
Scandal
Automobile Bavaria Group colaborează de asemenea cu alte personalităţi printre care Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, ce conduc momentan limuzine BMW Seria 7. Esti handicapat rau. Colaborarile astea inseamna ca personalitatile le fac reclama iar masinile sunt oferite doar spre folosinta nu donate. Bolsevic batran si indoctrinat ce esti !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ