Pasiunile lui Iohannis, subiect de divertisment după ce vecinii preşedintelui au "dat din casă"

| 19 noi, 2014

Klaus Iohannis, preşedintele ales, mai are o armă ascunsă, cu care va cuceri Internetul: iubeşte pisicile, cele mai populare animale de pe reţelele de socializare. Pe Reddit România, simpatia lui Iohannis pentru pisici este deja subiect de discuţie.

KLAUS IOHANNIS "iubeşte pisicile şi animalele. Îi plac florile, cum vine, taie iarba, se aude motoraşul că taie iarba. Foarte gospodar. Acum, dacă pleacă, ne pare rău", spune o vecină pentru Digi24.ro. După ce iarba e tunsă perfect, pisicile hrănite şi florile proaspăt tăiate, Klaus Iohannis pleacă la primărie. Mereu punctual şi atent. Durul sas pare un ceas elveţian, spun colegii.

„Prima ninsoare de acum doi sau trei ani... din păcate n-au ieşit utilajele la ora la care trebuia să iasă şi atunci a fost o discuţie destul de... intensă”, spune viceprimarul Virgil Popa.

„Se poate discuta orice cu dânsul. În niciun caz cum este privit de la Bucureşti, ca un om rigid”, adaugă el.

Mai mult pe Digi24.ro

Simpatia lui Iohannis pentru pisici este deja subiect de discuţie pe Reddit România şi ar putea să îl facă şi mai popular pe politicianul care a depăşit deja un milion de fani pe Facebook, o altă reţea de socializare "cucerită" de feline.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ