Paszkany s-a retras de la CFR Cluj. Noii patroni sunt câţiva arabi misterioşi

| 22 mai, 2014

Arpad Paszkany a anuntat, joi, ca se retrage din fotbal, decizia sa fiind irevocabila. Omul de afaceri a cedat pachetul de actiuni de la CFR Cluj, iar echipa are, incepand din acest moment, patroni arabi.

Intr-o conferinta de presa, Paszkany a declarat ca a cedat actiunile pe care le detinea fara sa ceara vreun ban. Noii patroni au, insa, obligatia de a investi masiv in urmatorii 10 ani.

"Am cesionat aceste actiuni fara valoare, in baza unor promisiuni privind sustinerea financiara a clubului din partea firmelor pentru urmatorii 10 ani", a declarat Paszkany

Intrebat cine sunt noii patroni, Paszkany a fost destul de misterios. Cert este ca echipa nu mai are un actionar majoritar, ci mai multi oameni de afaceri din zona Golfului.

"Ei nu doresc functii de conducere. Sunt dispusi sa sustina clubul prin toate caile legale. Nu este nimeni majoritar in momentul de fata. Este o societate care are 29 de actionari. Toate sunt societati inregistrate pe teritoriul Romaniei, lucreaza in servicii financiare, IT, imobiliare, agricultura... Investitorii carora le-am cedat sunt din toate zonele, mai ales din zona araba", a mai spus Paszkany.

"Eu mi-am rezolvat doua probleme. Am iesit din fotbal si am iesit din televiziune", a completat Paszkany.

Arpad Paszkany a preluat CFR Cluj in urma cu 12 ani, iar echipa a trait cea mai importanta ascensiune din istoria sa sub comanda omului de afaceri.

CFR Cluj a promovat in Liga 1, a castigat trei titluri si s-a calificat de trei ori in grupele Ligii Campionilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ