Patriarhul Daniel participă la slujba de înmormântare a femeii de serviciu de la Colectiv

| 03 noi, 13:06

Patriarhul Daniel participă, marți la prânz, la slujba de înmormântare a femeii de serviciu de la clubul Colectiv, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, pentru Agerpres.

Slujba are loc la Biserica Delea Veche din sectorul 2 al Capitalei.

Maria Ion avea cinci copii.

Ministerul Muncii a anunțat că familia acesteia va primi un ajutor de urgență în cuantum de 10.000 lei.

Citeşte şi: Rovana Plumb s-a autosesizat în cazul femeii cu cinci copii, decedată în Colectiv: Se va da un ajutor de urgenţă familiei

"Ne-am autosesizat imediat în situația tragică a familiei cu cei cinci copii. Am trimis o echipă mobilă de la Primăria sectorului 3, care a fost coordonată de doamna președinte a Autorității Naționale pentru Protecția Copilului și Adopții, Gabriela Coman, care a fost la fața locului. Ca măsuri pe care le-am dispus: se instituie plasamentul, în sensul că cei patru copii minori vor fi preluați de sora doamnei care a decedat, ceea ce înseamnă 600 de lei pe lună pentru fiecare dintre copiii minori, pentru cei patru. De asemenea, în urma anchetei sociale, se va da un ajutor de urgență acestei familii de la Ministerul Muncii în sumă de 5.000 de lei", declara recent ministrul Rovana Plumb.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 14:24
dumi
raspuns
Extraterestule,ireprosabili sunt cei mai sadici aici pe pamant!Scriu asta pentru ca s-ar putea sa nu stii.Ai grija la stil ca ne sperii rau de tot si nu da bine dupa tragedia asta .Si mai mult e bine sa ai bun simt ca doar esti superior....esti extraterestu.Mersi.DRA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ