Pe cine va vota Traian Băsescu în turul doi al alegerilor prezidenţiale

| 31 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, întrebat cum va vota în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi dacă îşi va anula votul, că vrea să aibă această discuţie după primul tur, şi a adăugat, râzând: "Pot spune că o să îi votez pe amândoi?".

"Pot spune că o să îi votez pe amândoi?", a întrebat Traian Băsescu la Realitatea TV, în glumă, despre opţiunea sa în tirul doi la prezidenţiale.

Şeful statului a arătat că vrea să aibă această discuţie în turul doi, nu acum.

"Să avem această discuţie după turul întâi. Deocamdată, candidatul meu este Elena Udrea. Deocamdată pe Udrea o să o votez, discutăm după primul tur", a spus Băsescu.

Întrebat ce făcea în urmă cu cinci ani, în ziua de vineri, înaintea scrutinului pentru prezidenţiale, Traian Băsescu a spus că era acasă.

"Am avut un stil foarte relaxat în campanie (...) Nu am acceptat nicodată să preiau presiunea staff-ului, le spuneam cu ce nu sunt mulţumit, eventual făceam modificări de program", a povestit Băsescu.

Potrivit şefului statului, "cea mai grea" campanie a fost cea din 2009, pentru că în 2004 nu avea nimic de pierdut, pentru că nu era cotat cu multe şanse de câştig, dar în 2009 era preşedintele în funcţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ