Pe cine vrea Coldea să numească șef la DNA cu ajutorul lui Tudorel Toader

| 25 feb, 16:33

Despre Florian Coldea s-a spus că l-ar consilia pe Liviu Dragnea și că datorită acestuia șeful PSD a reușit să reziste unui număr impresionant de puciuri puse la cale împotriva sa. Până în momentul de față, însă nu sunt suficiente dovezi care să confirme o legătură strânsă între fostul director al SRI și președintele PSD. Pare mai degrabă o relație la distanță, în care niciunul nu dorește să-l supere pe celălalt.

De foarte puține ori, odată ieșiți din sistemul serviciilor de informații, oamenii care au gustat din pocalul puterii, reușesc să rămână pe margine. Aceștia se implică permanent în politică sau justiție într-un fel sau altul. De exemplu, Silviu Predoiu, fostul director operativ al SIE, imediat ce a ieșit la pensie, s-a alăturat partidului lui Victor Ponta.

Florian Coldea și-a înființat o firmă și nu se știe exact cu ce se ocupă, în afară de diverse seminarii pe care le ține prin țară sau în străinătate. Conform surselor Capital, acesta ar dori să preia din nou frâiele puterii prin Justiție. Fosta sa aliată, Laura Codruța Kovesi a ieșit de pe tabla de șah, iar pe Augustin Lazăr nu l-a plăcut niciodată foarte mult, așa că se pare că ar fi pregătit o alternativă la cei doi. Interesant este dacă planul său coincide cu cel al lui Liiviu Dragnea sau dacă cei doi au stabilit împreună următoarele acțiuni.

Corina Ghergișan, fostă Dăescu, judecătoarea de la Curtea de Apel București, ar urma să devină o armă fatală în Justiție. Aceasta a fost căsătorită cu fostul șef al SRI Arad, obligat să se retragă de la conducerea instituției din cauza unui scandal legat de droguri. Între familiile Dăescu și Coldea este o relație strânsă, mai exact nași - fini. De altfel și fostul director operativ al SRI este originar tot din Arad.

Tag-uri: DNA, Florian Coldea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ