PENIBIL! Fiul unui DEPUTAT a încercat să fure o poşetă pe stradă. La ce TERTIP a recurs pentru a scăpa

| 10 mar, 16:27

Fiul deputatului PNL Florin Secară a avut, duminică seara, o tentativă nereuşită de a fura poșeta unei tinere.

Incidentul a avut loc pe strada Republicii din Focșani, iar tânărul a fost reperat de polițiști în Piața Gării, în timp ce încerca să se îmbrace cu geaca pe dos, în speranța că nu va fi recunoscut. Imediat după ce a fost identificat, Rareș Secară a fost dus la sediul Poliției municipiului Focșani pentru audieri. Acesta nu a negat comiterea faptei, precizând că intenția sa nu a fost aceea de a-i fura tinerei poșeta, ci de a face o glumă cu ea.

Potrivit unui comunicat oficial al IPJ Vrancea, fiul deputatului Secară este cercetat "sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat".

Deputatul Florin Secară a declarat: „Regret incidentul în care a fost implicat fiul meu. Apreciez că a fost vorba doar de un puseu de adolescent, asta deoarece, la cei 18 ani ai lui, nu a mai avut niciodată probleme de comportament, iar la şcoală are note bune. Chiar dacă versiunea lui Rareş asupra incidentului diferă de relatările din presă, am decis împreună cu mama lui, fosta mea soţie, cu care fiul meu şi locuieşte în prezent, să fim extrem de severi, de acum înainte, cu privire la anturajul şi la programul acestuia. Sper ca Rareş să depăşească cu bine această întâmplare şi să devină, după modelul părinţilor săi, un cetăţean corect şi responsabil.“

Citeşte şi: Imobilele CONFISCATE de la liderii interlopi ar putea fi TRANSFORMATE în şcoli sau grădiniţe

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ