"PENIBIL! Jocul ei NU mai are valoare". Simona Halep e DEVASTATĂ

| 30 oct, 14:07

Simona Halep a fost dur criticată de primul său antrenor după înfrângerea de la Turneul Campioanelor. Românca a pierdut lamentabil în faţa Agnieszkăi Radwanska după ce a condus cu 5-1 în tiebreak, în ultimul său meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

"Sunt dezamagit de antrenorul ei in primul rand. N-ati vazut cate mingi la mana a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu stiu ce antrenor ii spune sa faca treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reusit sa faca break, desi a avut cateva oportunitati, pentru ca a greşit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a functionat capul!

Ati vazut si gestul ei sugestiv, facut de nenumarate ori, cu lovitura in cap. Am observat ca, in tribuna, si taica-sau facea acelasi gest si se vedea clar ca era marcat de ce se intampla pe teren. Nu putem afirma ca a fost demoralizata dupa meciul cu Sharapova. Rusoaica este in mod clar mai buna decat ea. Intr-o zi buna, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel" , a declarat Ioan Stan pentru Ziarul Ring.

Numărul 2 mondial a ratat două grand slam-uri anul acesta, ieşind în primul tur la Wimbledon şi în turul doi la Roland Garros. De asemenea, jucătoarea noastră a ieşit din primul tur la Madrid dar s-a calificat în semifinala de la US Open.

Citeşte şi: Cum explică Simona Halep EŞECUL de la Turneul Campioanelor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 14:07
tyrex
Pai a avut vreodata valoare machedoanca asta obraznica si infumurata? Umflata artificial cu meciuri aranjate si in turnee majoritatea de rahat a ajunds un fel de Bute al tenisului. Bine ca aintrat si cu mafia pariurilor ca sa fie tabloul complet.
30 oct, 19:43
Fata Moshului
A lucrat cu Satan
Jocul ei a impresionat doar pe tiriplicii care n-au vazut tenis in viata lor.
06 noi, 14:10
tyrex
Lasa frate ca drept multumire la marile "succesuri" vor astia s-o puna ministrul sporturilor. Hahhaaha pana unde merge bataia de joc in tara asta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ