Pentru ce TREBUIE să ne pregătim! Luna SÂNGERIE este doar ÎNCEPUTUL: Vom culege ce am semănat

| 28 sep, 19:51

Unul din cele mai importante evenimente astronomice din acest an a avut loc în noaptea dintre 27 și 28 septembrie. Eclipsa totală de lună sângerie reprezintă alinierea perfectă a Pământului cu Soarele și Luna, Pământul aliniindu-se între cele două.

Specialistul in medicina chinezeasca, feng shui si astrologie chinezeasca, Corina Dragomir, spune ca pe 28 septembrie, se va inregistra cea mai ridicata frecventa a energiei.

Sincronicitățile și schimbările pozitive ne vor surprinde plăcut. Vom culege ce-am semănat în ultimele șase luni, dar fiecare în ritmul lui și în funcție de cum gestionează schimbările bruște, unii instant, iar alții pe perioada de până la trei luni.

Citește și:  28 septembrie, luna SÂNGERIE şi APOCALIPSA! Pentru ce TREBUIE să ne pregătim

Cei care nu preferă schimbările bruște, se vor simți mai emoționați, va fi necesar să se liniștească și să-și pună ordine în sentimente. Dacă vor simți nevoia să plângă, e bine s-o facă, căci lacrimile, fiind sărate, iar sarea, se știe că este cel mai bun purificator și îi va ajuta să depășească momentele nefavorabile și astfel să vadă jumătatea plină a paharului, partea frumoasă a situațiilor. Un alt aspect la care trebuie să fim atenți este acela de a nu ne arunca cu capul înainte, ci să gândim înainte să acționăm. Eclipsa va aduce, de asemenea, celor deschiși, senzații minunate: iubire, căldură sufletească și afecțiune, noteaza oanacuzino.

Zile favorabile: 2 și 7 octombrie; zile nefavorabile: 28 septembrie și 4 octombrie.

În această perioadă, pot apărea fenomene meteorologice extreme cu vreme rea, temperaturi scăzute, ploi abundente și zgomotoase, dar și evenimente neplăcute și controverse religioase.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ