Percheziții de amploare în Capitală, într-un dosar cu acuzații șocante: sex cu minore

| 09 oct, 09:59

Percheziții de amploare în Capitală și în județul Ilfov, într-un dosar cu acuzații șocante. Oamenii legii sunt pe urmele unei rețele de proxeneți. Printre victime ar fi și minore.

Percheziții de amploare au loc, miercuri dimineață, în București și județul Ilfov, transmite Realitatea TV. Descinderile au loc la o rețea de proxeneți.

Conform primelor informații, în dosar se precizează că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează, miercuri dimineaţa, patru percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei Capitalei, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore şi/sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.

Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale în baza exploatării unor informaţii.

Persoanele depistate urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ