Percheziții la hoți de lemne. Zece persoane vor fi duse la audieri

| 09 noi, 11:00

Polițiștii prahoveni efectuează, joi dimineață, percheziții domiciliare într-un dosar de tăieri ilegale de arbori și sustragere de material lemnos, zece persoane urmând a fi duse la audieri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, descinderile au loc la adrese din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila.

"Din cercetări a reieșit că, în decursul ultimei luni, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate. Până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat mai multe motoferăstraie, topoare și căruțe utilizate în activitatea infracțională, precum și diverse cantități de material lemnos, identificate la domiciliile bănuiților", arată sursa citată.

Zece persoane vor fi duse la sediul Poliției pentru audieri.

Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din IJP Prahova și beneficiază de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale din IGPR, la acțiune participând, de asemenea, jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic Vărbila.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ