Percheziţii de amploare la suspecţi de evaziune fiscală

| 11 iul, 10:15

Percheziţtii de amploare au loc sâmbătă dimineaţa la comercianţi de produse agro-alimentare din Piteşti. Poliţiştii au vizat şi domiciliile mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală şi cămătărie.

Peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale- Inspectoratul General al Poliţiei Române, efectuează percheziţii de amploare la persoane bănuite de evaziune fiscală şi cămătărie. Sâmbătă, 11 iulie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, împreună cu luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, efectuează 10 percheziţii în judeţul Argeş, dintre care 5 la locuinţele unor persoane şi 5 la sedii ale unor societăţi comerciale, informeaza romaniatv.net.

Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şapte persoane bănuite că, în perioada 2013-2015, ar fi cauzat un prejudiciu de peste 500.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul agro-alimentar şi cămătărie.

Activităţile beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune participă şi jandarmi.

 

Citeşte şi: PROFESORI UNIVERSITARI din Reşiţa, reţinuţi de procurori. CEREAU mită la examenul de licenţă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ