Percheziţii DNA la Fisc. DESCINDERI în Bucureşti şi alte două judeţe

| 17 iul, 09:31

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 - 2015.

În cursul zilei de 17 iulie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în Municipiul București și județele: Hunedoara și Maramureș, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Citeste si: PERCHEZIŢII în două județe, prejudiciu de 3 milioane de euro

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

Potrivit unor informaţii neofociale, percheziţiile au loc la Administraţia Finanţelor Publice Hunedoara, sediul Trezoreriei, iar deosarul vizează contracte neprofitabile privind importul de cărbune şi de retehnologizare încheiate de Complexul Energetic Hunedoara. Una din societăţile comerciale vizate este SC Termohaz Haţeg.

Tag-uri: DNA, fisc, perchezitii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ