UPDATE. Percheziţii la primăria lui ROBERT NEGOIŢĂ. Edilul a confundat DGA cu DNA

| 28 oct, 10:16

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a confundat Direcţia Generală Anticorupţie, din Ministerul de Interne, cu Direcţia Naţională Anticorupţie. Oficiali din DGA au declarat că percheziţia la Primăria Sectorului 3 este făcută de ofiţeri, într-un dosar al Parchetului Capitalei.

UPDATE 11.34 Edilul Sectorului 3 a anunţat pe Facebook, miercuri, că la Direcţia de Urbanism are loc "o percheziţie efectuată de către Direcţia Naţională Anticorupţie", fiind vizată activitatea unuia dintre angajaţii acestei direcţii. Oficiali ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au spus că procurori anticorupţie nu fac percheziţii la Primăria Sectorului 3, aşa cum a anunţat Robert Negoiţă. 

La Primăria Sectorului 3 a avut loc o percheziţie, însă aceasta nu a fost făcută de DNA, ci de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) din Ministerul Afacerilor Interne.

Percheziţiile vizează fapte dintr-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat că un angajat de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare. Ofiţerii DGA au făcut percheziţii în biroul acestuia, de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3, dar şi la locuinţa suspectului.

 

”În acestă dimineață, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcției de Urbanism, are loc o percheziție efectuată de către Direcția Natională Anticorupție. Este vizata activitatea desfășurată de unul dintre angajații acestei direcții”, a anunțat edilul.

Citeşte şi: Robert Negoiță a fost ales președinte al Organizației PSD București

Robert Negoiță a precizat că primăria va pune la dispoziția procurorilor anticorupție toate documentele solicitate.


”Primăria Sectorului 3 pune la dispoziție toate documentele solicitate, sprijină eforturile DNA în desfășurarea anchetei și își reafirmă angajamentul în clarificarea oricărei suspiciuni de corupție”
, a mai notat Robert Negoiță, pe Facebook. 

La ora transmiterii acestei știri, DNA nu a făcut nicio precizare referitoare la această acțiune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ