Percheziţii DNA: Procurorii au descins la HIDROELECTRICA

| 15 iul, 09:19

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2011 – 2012.

În cursul zilei de 15 iulie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații, situate pe raza județului Argeș, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

UPDATE 1: Una dintre cele şapte percheziţii este la o sucursală a Hidroelectrica (Hidrocentrala Curtea de Argeş). Vizat ar fi şi directorul. Este vorba despre infracţiuni de luate de mită.

UPDATE 2Percheziţiile au loc la Sucursala HIDROCENTRALE Curtea de Argeș din cadrul Societății de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale HIDROELECTRICA SA; SC FILIALA PENTRU REPARAȚII ȘI SERVICII HIDROSERV CURTEA DE Argeș SA; Centrala Hidroenergetică CHE Noapteș; Locuințele suspectilor OPREA FILOFTIA, OPREA OCTAVIAN FLORIAN, VULPARU ȘTEFAN, STOIAN FLORIN NICOLAE.

Citeste si: PERCHEZIŢII de amploare într-un dosar de credite bancare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ