Perchezitii in Bucuresti si in Arges si Ilfov intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor

| 21 dec, 10:42

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fac miercuri dimineata 14 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Arges, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor, in domeniul marfurilor agro-alimentare, cu un prejudiciu de 4 milioane de lei, scrie News.ro.

"Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii, in perioada 2013-2014, au creat un circuit comercial fictiv, folosindu-se de societati comerciale de tip "fantoma", prin intermediul caruia au derulat tranzactii artficiale, in valoare de aproximativ 10.000.000 de lei.  Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 4.000.000 de lei", anunta Politia.

Persoanele vizate vor fi  audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Sectorului 6.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ