PERCHEZIŢII în Capitală şi 11 judeţe într-un dosar cu un prejudiciu de 10 milioane euro

| 04 sep, 2014

Poliţia Română efectuează joi dimineaţă 105 percheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani în care prejudiciul estimat se ridică la circa 10.000.000 de euro.

'În această dimineaţă, Poliţia Română efectuează 105 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Bacău, Braşov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Satu-Mare, Teleorman şi Vâlcea, precum şi a municipiului Bucureşti. Vor fi puse în aplicare 67 de mandate de aducere', informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) remis AGERPRES.

Sunt vizate mai multe persoane fizice şi juridice, bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul construcţiilor, prin folosirea de achiziţii fictive şi firme fantomă.

'353 de poliţişti de la structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale şi acţiuni speciale din cadrul IGPR, DGPMB şi a inspectoratelor de poliţie ale judeţelor amintite mai sus participă la acţiune', se mai arată în comunicat.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul DGPMB, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Întreaga acţiune beneficiază de suportul de specialitate al SRI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ