Percheziţii în Vaslui, Iaşi şi Galaţi pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări

| 30 aug, 11:59

Poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni, judeţul Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, au declanşat, marţi dimineaţă, o acţiune specifică pentru destructurarea unei reţele infracţionale care avea preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

"Sunt în desfăşurare 11 de percheziţii domiciliare la mai multe adrese de pe raza judeţelor Vaslui, Iaşi şi Galaţi la care participă poliţişti de frontieră din toate structurile Poliţiei de Frontieră de pe raza judeţelor Vaslui şi Iaşi şi vor fi puse în aplicare 22 mandate de aducere la audieri", se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi. 

Cercetările în cauză vor fi continuate, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ