Percheziţii într-un dosar de înşelăciune cu PREJUDICIU de 400.000 de euro

| 24 oct, 11:24

Polițiștii din Argeș și Dolj efectuează sâmbătă, 11 percheziții domiciliare într-un dosar de înșelăciune pe bursa de transport, cu un prejudiciu total de 400.000 de euro.

Descinderile au loc la domiciliile al 10 persoane din județele Argeș și Dolj, bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune și constituirea unui grup infracțional organizat, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

"Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la activitatea infracțională a unui grup de persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Persoanele sunt bănuite că, utilizând datele de identificare ale unor societăți comerciale fictive cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, ar fi plasat comenzi pe bursele de transport internațional de marfă, pe care nu le-ar fi onorat", se precizează în comunicat.

Anchetatorii au stabilit că, după confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinația prestabilită, ci erau deviate spre teritoriul României, utilizându-se documente de transport false. Ulterior, bunurile ar fi fost valorificate pe piața neagră, la prețuri subevaluate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ