Percheziţii la grupul Mediafax, patronat de Adrian Sârbu. 5 persoane reţinute (UPDATE)

| 11 dec, 2014

UPDATE. 5 persoane din cadrul grupului Mediafax au fost reţinute în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani instrumentat de procurorii DIICOT, anunţă RomâniaTV.

Persoanele reţinute urmează să fie duse vineri în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă, potrivit aceloraşi surse.

 

Procurorii au făcut percheziţii joi dimineaţă în Bucureşti şi Ilfov, la sediile mai multor firme şi la locuinţele mai multor persoane legat de suspiciunea de evaziune fiscală şi spălare de bani la firmele din grupul condus de Adrian Sârbu.

Acuzaţiile care se aduc în dosar sunt de evaziune fiscală şi spălare de bani. La ora transmiterii acestei ştiri sunt în derulare 14 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, notează digi24.

În anchetă au fost deja puşi sub înivinuire fostul şef al grupului de presă, Orlando Nicoară, care a fost audiat luni la parchet, şi o altă persoană din conducere.

Citeşte şi: Orlando Nicoară, omul de încredere al lui Adrian Sârbu, audiat la Parchetul General

La acţiune participă aproape 100 de polițiști din cadrul unităţilor centrale ale Poliției Române. În funcţie de probatoriul administrat în cauză şi de aspectele rezultate în urma percheziţiilor, vor fi dispuse măsuri conform prevederilor procesual penale în vigoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ