Perfect Tour vrea să vândă 20 de locuri pentru excursia în jurul lumii cu avionul privat

| 12 mai, 2013

Agenţia de turism Perfect Tour a lansat o ofertă în premieră în România: excursia în jurul lumii cu avionul privat. În mai puţin de două luni, şase persoane au făcut deja rezervare şi au plătit avansul.

Lansat la mijlocul lunii martie, produsul turistic a atras deja atenţia oamenilor cu bani, şi în special a directorilor de companii, informează Economica.net

Până în prezent, şase persoane au plătit avansul pentru călătoria de 23 de zile în jurul lumii, cu avionul privat, iar agenţia are speranţe că cel puţin 20 de români vor cumpăra acest pachet turistic inedit.

"Noi sperăm ca până în octombrie, când e data de plecare, să avem un grup de 20-30 de persoane. 20 de persoane e un număr realist, având în vedere că într-o lună şi jumătate avem deja şase persoane care au plătit avansul, iar patru dintre ele au optat pentru pachetul de 30.000 de euro/persoană, iar două persoane au optat pentru pachetul economy (n.r. - acesta costă 18.150 euro/persoană). E o excursie care se organizează odată la zece ani", a declarat pentru ECONOMICA.NET, reprezentantul Perfect Tour.

Clienţii care au plătit deja avansul sunt persoane din top management, directori de companii cu peste 200-300 de angajaţi. Din cei şase, doi sunt expaţi.

Cât costă

Pentru o vacanţă în jurul lumii, care durează 23 de zile, doritorii vor avea de scos din buzunar 18.150 de euro pentru clasa Economy, 25.250 de euro pentru Business Class şi 30.280 de euro pentru călătoria la First Class. Perioada de călătorie este 15 noiembrie-8 decembrie 2013, iar zborurile sunt efectuate de o aeronavă deţinută de Lufthansa.

În cele trei săptămâni se va zbura din Viena la Cape Town, Buenos Aires, Insula Pastelui, Tahiti, la Sydney, iar mai apoi în Cambodgia la Siem Reap şi în Oman, la Muscat.

Turiştii vor vizita şapte destinaţii de vis, vor călători cu avionul privat, zborurile vor fi directe, fără escale, fără timpi de aşteptare, cu acelaşi echipaj la dispoziţie, inclusiv un medic şi un concierge.

Ce servicii sunt incluse

Cazarea se va face în hoteluri de cinci stele cu mic dejun, mai puţin în Insula Paştelui unde nu există astfel de hoteluri. De aemenea, toate transferurile dintre aeroporturi şi hoteluri sunt incluse. Turiştii vor avea parte de cina de bun venit, de luat ramas bun, cină Tango, cină specific tahitiană, cină la templu, la toate fiind băuturile incluse. Pe Insula Paştelui va fi organizat un tur la apusul soarelui, ce include o mică gustare şi tur de o zi pentru vizitarea Insulei, cu prânz tip grătar pe plaja Anakena. În plus, opţional sunt oferite şi excursii opţionale.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ