Performanță URIAȘĂ pentru un sportiv român

| 25 feb, 20:27

Cristina Neagu, jucătoare la Buducnost Podgorica și componentă a naționalei României, a fost desemnată a doua cea mai bună handbalistă a lumii în anul 2014. ”Tricolora” a obținut 25,8% din voturi în topul Federaţiei Internaţionale (IHF), fiind devansată de brazilianca Eduarda Amorim, care a adunat 35,2% din voturi.

Pe locul trei în clasamentul pentru titlul de jucătoarea anului 2014 în lume a fost Heidi Loke, din Norvegia, cu 16,8%.

La masculin, titlul a revenit francezului Nikola Karabatici, cu 33,7% din voturi, urmat de danezul Mikkel Hansen - 21%, iar pe trei a fost un alt francez Thierry Omeyer - 19,5%.

În 2014, Cristina Neagu a fost a doua cea mai bună marcatoare la Campionatul European din luna decembrie, în ciuda faptului că România a încheiat competiția doar pe locul 9. De asemenea, în actuala stagiune a Ligii Campionilor, interul stânga este liderul din clasamentul golgheterilor, cu 59 de goluri.

Cristina Neagu a mai cucerit titlul de jucătoarea anului în 2010, cu 25% din voturile exprimate la acea vreme.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 01:26
raryMenna
clomid for gyno dosage
RodrГ­guez Barbero A, Obreo J, Alvarez Munoz P, Pandiella A, BernabГ©u C, LГіpez Novoa JM Endoglin modulation of TGF beta1 induced collagen synthesis is dependent on ERK1 2 MAPK activation clomid for testosterone The Role of Oxidative Stress in Female Reproduction and Pregnancy, Oxidative Stress and Diseases, Dr

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ