Peste 20 de hoteluri şi pensiuni sunt de vânzare în Capitală, majoritatea în zone ultracentrale

| 03 dec, 11:40

Peste 20 de hoteluri şi pensiuni sunt de vânzare în Capitală pe site-urile dedicate, preţul cel mai mic cerut de proprietari fiind de 159.000 de euro pentru o pensiune cu opt camere, amplasată într-o zonă ultracentală.

La polul opus, cel mai mare preţ cerut este de 14 milioane de euro pentru un hotel cu 97 de camere, construit în anul 2005 în apropiere de Piaţa Unirii. 

Tot în aceeaşi zonă este disponibil la vânzare, cu 10 milioane de euro, un hotel de patru stele, cu 78 camere, construit în anul 2005 dintr-un singur corp de clădire cu regim de înălţime S+P+M+8 etaje. Conform site-ului sapatiicomerciale.ro, hotelul dispune de restaurant pentru mic-dejun, cafe-bar şi facilităţi pentru persoanele cu handicap. 

Tot în zona Unirii se află la vânzare un alt hotel de 4 stele, cu 40 de camere, pentru care preţul cerut este de 3,9 milioane euro. Hotelul dispune de sală de conferinţe şi spaţiu special pentru micul-dejun. 

În zona Cotroceni, un hotel de 4 stele cu 78 de camere este scos la vânzare pentru un preţ cerut de 9,5 milioane euro. Hotelul funcţionează din anul 2000, are 2 săli de conferinţă, restaurant şi bar. 

Pentru 950.000 euro, în zona ultracentrală Dacia - Eminescu, un hotel de trei stele poate fi o investiţie atractivă, cu atât mai mult cu cât actualii proprietari spun că cele 15 camere ale structurii de primire turistică au un grad mediu de ocupare de 90%, aducând un venit mediu zilnic de 600 de euro. 

Pentru un hotel nefinalizat lângă pădurea Băneasa, aflat pe siturile de vânzări de peste un an, preţul cerut a rămas unul dintre cele mai mari, de 1,350 milioane de euro. Clădirea a fost proiectată să funcţioneze cu 90 de camere şi restaurant.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ