Peste 4.000 de persoane au călătorit de 1 Mai cu autobuzele Bucharest City Tour

| 02 mai, 2014

Peste 4.000 de persoane au călătorit de 1 Mai cu autobuzele Bucharest City Tour, potrivit datelor oferite vineri de reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), care a reintrodus, de joi, autobuzele double decker pe această linie turistică.

În prima zi, călătorii au avut acces gratuit, iar autobuzele au circulat pe traseul standard, cu o lungime de 15,4 kilometri, care include 14 staţii. Durata călătoriei este de aproximativ 50 de minute.

Traseul include Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff, cu întoarcere în Piaţa Presei. 
Tarifele pentru această linie sunt de 25 lei la un card pentru adulţi şi 10 lei la un card pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, beneficiază de transport gratuit. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi se poate procura din autobuzele turistice.

În cei trei ani care au trecut de la demararea acestui proiect, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a introdus mai multe elemente de optimizare a serviciilor şi un nou concept de promovare, astfel că linia s-a bucurat de un interes tot mai mare din partea celor care au ales Bucureştiul ca destinaţie de vacanţă, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind turişti străini, arată reprezentanţii RATB.

Turiştii au la dispoziţie ghiduri audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, hărţi şi pliante, cu informaţii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum şi conexiune la internet prin sistem wireless, gratuit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ