Peste 500 de concerte la Sziget în 2015. Când are loc festivalul de la Budapesta

| 10 aug, 23:31

Peste 500 de concerte vor avea loc între 10 și 17 august în cadrul Festivalului Sziget de la Budapesta, unul dintre cele mai mari din Europa, organizat anual pe insula Obuda din centrul capitalei ungare.

Evenimentul, care se va desfășura pe aproximativ 50 de scene, cuprinde în prima zi un concert susținut de Robbie Williams și include în programul său nume precum grupul britanic Florence and the Machine, C2C și Fauve din Franța și Asaf Avidan din Israel. Vor putea fi ascultați și aplaudați și Kings Of Leon, Martin Garrix, Alesso, Avicii, Limp Bizkit, Interpol, Infected Mushroom, The Maccabees, Hollywood Undead, Goran Bregovic, Enter Shikari și Erotic Market.

Totodată, pe durata întregii săptămâni sunt organizate peste o mie de manifestări dintre cele mai diverse: spectacole de circ, întreceri sportive, proiecții de film, expoziții de artă și de gastronomie, acțiuni cu caracter ecologic.

Programul complet al fiecărei zile, precum și informații la zi se pot găsi în limba română pe pagina de internet a festivalului Sziget 'Island of Freedom', www. szigetfestival.ro.

Inaugurat în 1993, festivalul de pe Insula Libertății a crescut de la an la an, ajungând în 2014 la cifra record de 415.000 de spectatori din 87 de țări, veniți să asculte artiști din 41 de state.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ