Petre Roman, declarat INCOMPATIBIL. Deputatul îşi pierde mandatul

| 13 ian, 18:31

Fostul premier Petre Roman şi-a pierdut mandatul de deputat, după cum au decis azi judecătorii.

Contactat de România TV, fostul premier a afirmat că nu crede că această decizie este adevărată.

Decizia juridică vine după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a solicitat Camerei Deputaţilor revocarea din funcţie a lui Petre Roman, după ce a constatat incompatibilitatea acestuia, susţinând că raportul a rămas definitiv, întrucât la Curtea de Apel Bucureşti nu a fost făcută nicio contestaţie.

Roman a contrazis însă ANI şi a afirmat că marţi se judecă în instanţă contestaţia sa, dar acest lucru nu a mai avut loc. Practic, el nu a înaintat nicio contestaţie.

Potrivit ANI, Curtea de Apel București a comunicat Agenției faptul că "nu există nicio contestație formulată de PETRE ROMAN împotriva raportului de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate".

Deputatul PNL Petre Roman susține că a contestat la Curtea de Apel decizia ANI în cazul său, afirmând că, din cauza unor aspecte tehnice legate de derularea acțiunii în instanță, este posibil ca Agenția să nu fie la curent cu faptul că procedura este în curs.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ