Petre Roman speră să îşi recupereze arhiva de la PDL, după ce a confiscat-o Băsescu

| 21 iul, 2014

Deputatul PNL Petre Roman a declarat luni că atunci când Traian Băsescu a ajuns preşedinte al Partidului Democrat i-a refuzat dreptul de a-şi recupera documentele personale de la partid, documente în posesia cărora nu a putut intra nici în ziua de astăzi.

"Am fost surprins când am văzut că domnul Traian Băsescu reclama la Partidul Democrat faptul că n-ar fi putut să-şi recupereze nu ştiu ce hârtii. De ce? Pentru că atunci când a ajuns dumnealui preşedinte, în competiţie cu mine, atunci eu, cu totul şi deplin încrezător în fair play, în corectitudine, am dorit să-mi recuperez eu (documentele - n-r.). Erau documente personale, discursurile mele, corespondenţa mea personală, programele politice la care am lucrat personal şi arhiva legată de Petre Roman - Partidul Democrat", a spus Roman.

El a arătat că nici până în momentul de faţă nu a intrat în posesia acelor documente.

"Nu am putut recupera nicio hârtie, mi-a refuzat dumnealui fără să aibă decenţa măcar să-mi răspundă la un telefon, să-mi dea o explicaţie. N-am putut să recuperez absolut nimic. Poate că acum, când PD se întoarce şi la mine, poate că acum, în fine, recuperez arhiva mea personală. (...) Momentul care mi-a atras atenţia mie a fost acesta când a reclamat că nu ştiu ce documente nu i-au parvenit. Până la urmă înţeleg că i-au parvenit. Totuşi, e o vorbă: ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face', a afirmat Roman.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute, la o reuniune a PMP, că şi-a mutat arhiva personală din sediul PDL.


'Până ieri am avut arhiva personală de la minister (Ministerul Transporturilor - n.r.) şi Primărie în Modrogan 1. Fiindu-mi teamă că în biroul în care stătea arhiva o să vină Crin Antonescu, m-am văzut nevoit să o iau. Aflând concesiile uriaşe şi modul în care PDL a fost pus pe tavă, am hotărât să o iau şi o să o mut la PMP, să mă găzduiţi acolo', a declarat Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ