Petre Roman, un adevărat “Harra” al inundațiilor!

| 01 aug, 2014

Darul lui Petre Roman de a avea “premoniții și viziuni” este foarte similar cu cel al doamnei Carmen Harra, despre care se spune că „prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acurateţe de 90%”.

Dacă ar fi să găsim un corespondent pentru Petre Roman în lumea divertismentului românesc, cea mai potrivită persoană este prezicătoarea-cântăreașă Carmen Harra, și nu doar pentru că ambii îşi vopsesc părul.

Darul lui Petre Roman de a avea “premoniții și viziuni” este foarte similar cu cel al doamnei Carmen Harra, despre care se spune că „prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acurateţe de 90%”.

Într-o declarație recentă despre deplasările premierului Victor Ponta în zonele afectate de inundații din Oltenia, fostul prim-ministru a spus că experiența din “viața sa anterioară” îl convinge de faptul că actualul Guvern nu s-ar baza pe oamenii de specialitate, pe calcule bine documentate, pe modele matematice de prognozare și simulare a inundaţiilor.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, despre inundaţii: Să oprim panicarea, nu a păţit nimeni nimic. Sunt evacuări preventive

Astfel, experiența din “viața anterioară” a lui Petre Roman, probabil din anii 1600, când s-au pus bazele științifice ale hidrologiei moderne, îl face pe acesta să fie unul dintre principalii specialiști în domeniu, omul cu toate răspunsurile. Asta, și vasta sa experiență din cadrul studenților membri ai Tineretului Comunist de la Facultatea de Energetică a Politehnicii din București, secția Centrale Hidroelectrice.

Un alt domeniu în care Roman și Harra seamănă foarte mult este cariera lor muzicală. Pe de-o parte, Carmen Harra și-a început viața de cântăreață la vârsta de 9 ani pe scena de la Mamaia, făcând mai târziu parte din grupul vocal-instrumental Trio Express. Pe cealaltă parte, Petre Roman a cântat toată viața pentru Partidul Comunist (deși astăzi este membru al PNL), ajungând mai târziu să se căsătorească cu Silvia Chifiriuc, interpretă care evoluează des alături de Fuego.

Pe scurt, Petre Roman, acest “Carmen Harra” al inundațiilor, ar trebui mai degrabă să-și scrie memoriile vieților anterioare sau să încerce o nouă carieră în muzică ușoare, decât să se prefacă preocupat de sinistrații din zonele lovite de viituri.

Citeşte şi: Petre Roman speră să îşi recupereze arhiva de la PDL, după ce a confiscat-o Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 aug, 2014
Contra
familie
Nu ne mai lasa in pace familia asta de "exemple"?
01 aug, 2014
Daciada P
cand Iliescu a "cantat" o viata intreaga pentru PCR,nu a fost o problema..
cand Nastase(ginere de ministru PCR) a emis triluri,nu a fost o problema
cand Costoiu a ciripit pe la securitate(curentul) nu se pune ,ca era prea mic..
cand Voiculescu canta ca tenor angajat la Secu SRL,era de-a dreptul patriotic
cand Ghise scria romane tot acolo,era genialitate pura
cand Roman era in USL era fascinant
acum este in dizgratie la sectia de propaganda :Sultanescu si asociatii..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ