Petrolul Ploieşti s-a calificat în finala Cupei României

| 21 mai, 2013

Formaţia Petrolul Ploieşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana pentru prima oară după 18 ani, în urma victoriei, cu scorul general de 4-2, în faţa echipei Oţelul Galaţi, în semifinalele competiţiei.

Petrolul, care câştigase în tur, la Galaţi, cu scorul de 3-0, s-a văzut condusă pe tabelă după numai 8 minute, în urma golului marcat de Gabi Paraschiv. Echipa antrenată de Cosmin Contra a restabilit egalitatea după pauză, prin congolezul Jeremy Bokila (56). Laurenţiu Iorga a marcat golul victoriei pentru Oţelul, în min. 90, din penalty.

În finală, programată în data de 1 iunie, pe Arena Naţională din Bucureşti, Petrolul va întâlni pe câştigătoarea semifinalei dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj, care va avea loc miercuri (20,30). În tur, scorul a fost egal, 0-0, la Cluj-Napoca.

Petrolul a cucerit de două ori Cupa României (1963 şi 1995), pierzând o finală, în 1952, sub numele de Flacăra Ploieşti.

Petrolul Ploieşti - Oţelul Galaţi 1-2 (0-1), stadion 'Ilie Oană' - Ploieşti

Au marcat: Jeremy Bokila (56), respectiv Gabriel Paraschiv (8), Laurenţiu Iorga (90 - penalty).

Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenţi: Valentin Avram, Florin Eduard Ungureanu; arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (toţi din Bucureşti); arbitri asistenţi adiţionali: Alexandru Tudor (Bucureşti), Robert Dumitru (Braşov)

În tur: 3-0.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ