Piaţa VALUTARĂ zguduită de evenimentele de pe SCENA POLITICĂ. CE se întâmplă cu LEUL

| 05 iun, 15:10

După ora 13 când BNR a anunţat cursul de referinţă, leul a scăzut puternic în faţa tuturor monedelor, relatează economica.net.

Evoluția monedei românești este în discordanță cu cea a zonei, semn că leul este afectat de situația de pe scena politică. Zlotul polonez se apreciază față de euro, iar forintul ungar este stabil.

Leul a început ziua la 4,42 lei/euro, pe piaţa interbancară, în scădere faţă de cursul de referinţă de ieri de la BNR (4,4336 lei/euro). La cursul BNR, euro a crescut până la 4,4433 lei/euro, iar după ora 13, moneda europeană s-a apreciat şi mai mult, până la 4,46 lei, pe piaţa interbancară. În jurul orei 14.15, euro scăzuse uşor până la 4,4580 lei.

Citeşte şi: Preşedintele României, KLAUS IOHANNIS, cere DEMISIA lui VICTOR PONTA

Dolarul a crescut după ora 13 până la 3,97 lei, peste cursul oficial de astăzi de la BNR (3,9461 lei/dolar).

Francul elveţian a crescut şi el după ora 13, până la 4,25 lei, peste cursul oficial de la BNR (4,2335 lei/franc elveţian)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ