Pierzi 5 kg într-o lună cu DIETA CU VINETE

| 31 iul, 2014

Dietă. Dacă vrei să ţii o cură cu vinete, e de preferat s-o faci în plin sezon, pentru că sunt crescute natural, fără să fie tratate cu tot felul de stimulente chimice. 100 de grame de vinete au 23 de kcal.

Dietă. Vinetele conţin multe fibre şi apă, motiv pentru care sunt mai mult decât recomandate în curele de slăbire. Poţi să scapi chiar şi de 5 kilograme pe lună mâncănd cât mai multe vinete. La asta se adaugă calitatea lor de dezintoxicare, ceea ce, în mod implicit, duce la scăderea în greutate. Tot ele calmează setea şi foamea şi dau rapid senzaţia de saţietate. În plus, induc o stare de relaxare, combat stresul, insomnia şi stările de nervozitate, sunt diuretice şi antiinflamatoare.

Cura de slăbire cu vinete

Dacă vrei să slăbeşti, vinetele trebuie să fie consumate:

  • sub formă de salată fără maioneză
  • gătite la grătar şi asezonate cu usturoi, roşii sau ardei
  • gătite la cuptor, umplute cu legume (în special radacinoase)

Citeşte şi: Comoara din coaja VINETELOR. Secretul neştiut despre SALATA DE VINETE

Evită vinetele prăjite în ulei, pentru că s-a dovedit că atacă integritatea dinţilor şi altereaza buna functionare a ficatului. Dacă te-ai săturat de salata clasică de vinete cu ulei şi ceapă, amestecă în ea cubuleţe de rosii sau ardei, gogoşari sau, dacă suporţi, 1-2 căţei de usturoi.

femeia.ro

Tag-uri: dieta, slabire, vinete
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ