Planul ASCUNS al lui Traian Băsescu. Cum îl ajută preşedintele pe Victor Ponta

| 05 dec, 2014

Jurnalistul Radu Tudor consideră că atacurile președintelui Traian Băsescu la adresa premierului Victor Ponta îl ajută pe prim-ministru.

”Este evident ca dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta este intr-un recul de imagine si popularitate. Nu e nimic anormal in asta, stiind mecanismele sociologice post alegeri. Oricare ar fi acestea. Ponta insa a primit 5,3 milioane de voturi, iar cei care au optat pentru premier sunt foarte deranjati de faptul ca favoritul lor ar putea renunta la sefia Guvernului.

Piaza rea cum il stim, Basescu nu si-a putut reprima furia ultimelor 17 zile de mandat. L-a atacat pe Victor Ponta in faimoasa iesire de la 18,30, cerandu-i de cateva ori demisia. Eu cred ca Basescu e pe mina cu Ponta, cum se spune. Adica prin uriasa lui nepopularitate, Basescu vrea sa-i aduce ceva simpatie lui Ponta atunci cand e atacat. E simplu, cand se ia de tine un urat, brusc devii mai simpatic”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
UN OM RESPONSABIL
planul ascuns a lui Traian Basescu
S-a mai spus si in timpul campaniei electorale ca presedintele Basescu l-ar ajuta pe Ponta, ca ar fi o intelegere si da,la ajutat sa piarda. Radu Tudor viseaza frumos si vrea sa mai atenuieze,sa mai indulceasca situatia in care se afla Ponta. De fapt,presedintele Basescu exprima dorinta alegatorilor d-nului Klaus Johanis. Ponta trebuie sa demisioneze nu pentru ca a pierdut alegerile prezidentiale,ci pt. ca in calitate de sef al Guvernului, este un adevarat dezastru pentru economia tarii si bunastarea populatiei si pentru ca are un prestigiu lamentabil inafara tarii. Numai infatuatii ca Radu Tudor nu pricep pericolul.
05 dec, 2014
ILA.
Dorinta celorlalti este ca primul ministru sa guverneze bine cum a ,facut-o dej a si chiar mai bine , a fost vorba de alegeri prezidentiale si nu sunt motive ca guvernul sa plece. Cu cine veniti voi? cu Roberta ,vass, blaga, predoiu, videanu... NU S-A UITAT ca a-ti facut dezastru in tara prin masurile luate si furaciunile de tot soiul. IOHANIS ESTE NUMAI INTER FATA. SI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ