PLR mai pierde un deputat. Tăriceanu a rămas de izbelişte

| 18 feb, 14:25

Partidul Liberal Reformator, condus de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, mai pierde un deputat. Este vorba de deputatul PLR de Prahova, Virgil Guran.

Virgil Guran are a decis să părăsească PLR și să treacă de partea unui nou partid apărut, Partidul România Unită, condus de fostul social democrat Bogdan Diaconu, relatează psnews.ro.

Din PLR au mai plecat în ultima perioadă alți câțiva parlamentari cum ar fi Radu Stroe, deputatul Nicolae Alexandri, care a trecut la PNL, senatorul Liviu Titus Pașca, Paul Dumbrăvanu.

Surse din PLR au precizat că până în acest moment nu a fost depusă o demisie formală, însă deputatul Virgil Guran i-a trimis o scrisoare direct președintelui PLR, Călin Popescu Tăriceanu, în care și-ar fi exprimat nemulțumirile.

Citeşte şi: Tăriceanu, încolţit de liberali. Anunţ de ultimă oră făcut de PNL

Contactat de jurnaliştii psnews.ro, Virgil Guran a declarat că nu mai are încredere în niciun partid care are în conducere oameni vechi, punctând că singura soluție e un partid nou, care să aibă suflet pentru țară.

”Nu mai am încredere în niciun partid care are în conducere oameni vechi, oameni care de 25 de ani au avut funcții. Am încercat să vin cu idei, să am inițiativă, dar văd că lucrurile se desfășoară într-un algoritm bine pus la punct- 3-4 oameni conduc partidul, ceilalți nu contează decât ca mașină de vot. Nu pentru asta am venit în Parlament. Singura soluție este un partid nou, care să aibă suflet pentru țara asta și să nu mai fie primiți oameni care vin în politică doar pentru a face bani sau a ajuns în anumite funcții. Nu mai cred în formulele politice care sunt”, a precizat Virgil Guran.

Întrebat dacă va vota moțiunea de cenzură pe care PNL intenționează să o depună, Guran a afirmat că o sa judece la momentul oportun.

„O să judec la momentul oportun în funcție de ce spune moțiunea, la ce se referă și vom vota în funcție de conștiința noastra.”, a punctat Virgil Guran.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ