PMP, acuzat că ar fi plătit studenţi să-i ducă la vot cu duba

| 25 mai, 2014

In mediul online a aparut o informatie potrivit careia PMP ar fi platit studenti din camine sa-i duca la sectiile de vot. Informatia este atribuita unui membru al Asociatiei Pro Democratia.

Informatia apare pe site-ul kristofer.ro.

“Lucian Pamfile, fost coleg cu mine în Consiliul Elevilor, e student la științe politice în București. Astăzi aplică ceea ce învață în facultate la Asociația Pro Democrația, fiind, spune el, “observatorul din spatele tuturor observatorilor din țară”. Adică este unul dintre oamenii de la capătul acelor linii verzi dedicate semnalării neregulilor din ziua votului.

Iata ce scrie Lucian:

"PMP-ul strânge studenţi de prin cămine şi-i duce cu duba la secţii de votare, prin Bucureşti, în schimbul unor sume de 30-50 de lei pe vot. Sounds good! Legile nu se încalcă deloc astăzi, aşa că Go Go Go alegeri europarlamentare! :))”, scrie pe site-ul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ