PMP colecţionează incompatibili şi penali

| 15 aug, 2014

Deputat incompatibil. Încă unul dintre greii partidului lui Udrea se dovedește a fi nu chiar așa de „curat” în raport cu pretențiile PMP de a se poziționa drept un partid imaculat.

Deputat incompatibil. Deputatul Marin Anton, vicepreședinte al PMP și șeful organizației județene Giurgiu, un apropiat al președintelui Partidului Mișcarea Populară, a fost declarat incompatibil de către ANI, după ce a ocupat simultan și funcția de deputat și cea de titular al unei întreprinderi individuale. După baronul puilor acum a picat și mafiotul de cauciuc, demonstrând că PMP colecţionează incompatibili şi penali, contrar poziționării pe care și-o dorește Elena Udrea.

Traseist politic. Marin Anton este una dintre cele mai controversate figuri din cadrul PMP, fiind și motivul pentru care Adrian Papahagi și-a dat demisia din partid. Unul dintre oamenii de bază ai Elenei Udrea este, în fapt, un traseist politic la fel ca președintele PMP, el plimbându-se de-a lungul timpului de la PNL la PDL, apoi înapoi la PNL (USL), cu sprijinul căruia și-a câștigat actualul mandat, ca în final să sfârșească în PMP. Politrucul este unul dintre cei mai înstăriți oameni politici, cu o avere adunată prin reţeaua de firme pe care o deţine și estimată la 10 milioane euro. Deputatul este acuzat de ANI că, în perioada 20 decembrie 2012 - 23 iulie 2013, a deținut atât funcția de deputat, cât și calitatea de titular întreprindere individuală în cadrul întreprinderii ANTON D. MARIN, iar în cazul în care verdictul va fi confirmat în justiție, mâna dreaptă a lui Udrea va sta pe bară trei ani, fără dreptul de a mai ocupa o funcție publică.

Citeşte şi: MARIN ANTON, deputat din partidul lui TRAIAN BĂSESCU, a fost găsit incompatibil de ANI

Elena Udrea scandal. Incompatibilitatea declarată de ANI nu este singurul scandal în care Anton a fost implicat. Mafiotul de cauciuc sau Regizorul de la Nana, așa cum mai este numit deputatul, a fost implicat și în scandalul creat în timpul vizitei Elenei Udrea la Nana, atunci când gorilele acesteia au bătut o femeie care și-a exprimat nemulțumirile față de ea, Anton fiind cel care i-a coordonat pe bătăuși. Se pare că, cel puțin la acest nivel, se aplică vorba românească spune-mi ce prieteni ai ca să-ți spun cine ești, profilul lui Anton fiind un prototip al oamenilor de care Udrea se înconjoară.

Marin Anton nu este singurul prins cu mâță-n sac din cadrul PMP, partidul Albă ca Zăpada nu este atât de imaculat cum se credea. Cazul Florin Popescu a ținut prima parte a ziarelor cu puțin timp în urmă și probabil vi-l amintiți mai ușor după numele de cod Baronul Puilor, un alt traseist politic penal și apropiat al Elenei Udrea. În această situație particulară, deputatul Popescu a fost urmărit penal de DNA pentru că a cerut 70 de tone de carne de pui grill pentru mită electorală din anul 2012, dar a fost salvat de băsişti în Parlament.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 2014
VIOREL
ĂSTA NU ARE MOACĂ DE PENAL ..MAI MULT DE CRIMINAL

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ