PMP, partidul în blugi, cu pantofi toc cui și genți Vuitton

| 10 mar, 2014

Cu o nonșalanță dusă spre nesimțire, blonda care “atrage atenția”, dupa cum a afirmat Băsescu, Elena Udrea comunică că PMP se dorește a fi partidul în blugi.

Având în vedere că PMP este 99% PDL și 1% ciobanul Artimiță, Elena Udrea a hotărât că este momentul să construiască un brand partidului din care face parte pentru a se distanța cât mai mult de pedeliști. Zis și făcut! Cum o recomandă experiența acumulată de pe vremea când era Ministrul Turismului și a cheltuit o căruță de bani publici pe frunza care mai apoi a fost logo-ul Romaniei, Udrea a pornit în căutarea unei identități și așa a ajuns PMP să fie partidul în blugi, cu pantofi toc cui și genți Vuitton. Ceea ce dorește să facă Udrea ajută și la nivelul distanțării de PNL, care se dorește a fi un partid al elitelor.

Cu o nonșalanță dusă spre nesimțire, blonda care “atrage atenția”, dupa cum a afirmat Băsescu, Udrea comunică că PMP se dorește a fi partidul în blugi. “Când am spus că vrem să facem politică altfel, ne-am gândit întâi la politica oamenilor care vor şi pot să lase ceva în urma lor, dar şi la politica oamenilor relaxaţi în dialogul lor cu alţi politicieni şi cu cetăţenii (...) Suntem, dacă vreţi, partidul în blugi. Cu oameni care se îmbracă lejer, care sunt relaxaţi, pentru că ştiu ce au de făcut şi de oferit. Pentru că ştiu să meargă printre oameni şi pentru că ştiu să le apere interesele”. Prin urmare, aceeași Udrea care de-a lungul timpului a șocat prin opulență și prin ținutele din banii cărora unii români ar trăi pe puțin șase luni, ne zice acum că partidul a căror membri afișează Rolexuri și costume de mii de euro coboară cu picioarele pe pământ și se alătură muritorilor de rând.

Cu alte cuvinte, membrii mafiei PDL, care acum sunt în PMP, vor să șteargă cu buretele ultimii ani și să dea blana de lup pe cea de oaie, ca într-un fel de botez sau ritual al purificării în care penibilul atinge cote maxime. Udrea, cunoscută pentru excentricitățile sale în materie vestimentară și nelipsiții săi pantofi cu toc cui pe care nu-i leapădă nici atunci când merge la sinistrați, în zonele afectate de inundații,  este acum dispusă să schimbe ținutele elegante cu blugii, cu mențiunea că și aceștia vor avea probabil etichetele celor mai scumpe case de modă.

Această mișcare a PMP are în vedere, pe lângă distanțarea de PDL și PNL, apropierea de segmentul tinerilor cu drept de vot. Din nefericire pentru ei, tineri nu sunt așa de ușor manipulabili cum își imaginează, drept pentru care este greu de crezut că demersul în cauză va funcționa. Până una alta, această strategie denotă un grad ridicat de disperare în atragerea unui număr cât mai mare de susținători într-un an electoral cu miză mare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ