PNL - 41% intenţie de vot, PSD - 37% (Sondaj CSCI)

| 24 aug, 10:44

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, 41% dintre români ar vota noul PNL, iar 37% ar opta pentru PSD, se arată într-un sondaj CSCI realizat în perioada 10-17 august.

41% dintre români ar vota noul PNL (PNL+PDL), iar 37% ar acorda încrederea PSD, arată ultimul sondaj CSCI. Față de decembrie 2014, PNL a scăzut în sondaje cu aproximativ 10 procente, în acea perioadă având încrederea a 52% dintre alegători, în timp ce PSD a înregistrat o creștere — de la 35% la 37% în august 2015.

UDMR și M10, partidul Monicăi Macovei, ar fi votate de 5% dintre alegători, în timp ce ALDE (PLR+PC), PMP și PRU ar câștiga, fiecare, câte 3% din voturile românilor. UNPR ar obține 2% din voturi la alegerile parlamentare. Pentru un alt partid ar opta 1% dintre alegători.

Sondajul CSCI a fost realizat pe un eșantion de 1.021 de persoane, fiind folosită metoda CATI. Eșantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2009 și a recensământului populației din 2002. Eroarea tolerată este de 3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 19:26
Viorica
Bani acum, simplu si convenabil! Acum ai ocazia foarte reala de a castiga bani foarte repede, cu putina ambitie si bunavointa. Sistemul este bine pus la punct si este simplu pentru toti! Fa acum primul pas si cere urgent detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ