PNL, atac subteran la UNPR. Cine e personajul-cheie care l-ar convinge pe Gabriel Oprea

| 17 apr, 09:33

În discursul oficial, liberalii au pus cruce guvernării și dau impresia că s-au resemnat. În suterane se pare că încearcă ușa la oamenii generalului Gabriel Oprea, mai ales după ce au reușit să atragă UDMR de tot în tabăra opoziției.

Surse din PNL ne-au precizat că principalul negociator cu UNPR este Vasile Blaga, care are misiunea 'diplomatică' de a îndulci relațiile cu Gabriel Oprea.

După cum au recunoscut public, cei doi au mai vorbit în utima perioadă, dar se pare că generalul este de neclintit în opțiunea de a-l susține pe Victor Ponta. Pe căi neoficiale, Oprea a lăsat de înțeles că ar fi dispus, însă la un soi de compromis, dar aceste lucruri trebuie să fie cerute de sus de tot, adică de Klaus Iohannis.

Un scenariu care circulă în PNL este cel în care UNPR va fi alături de PSD, dar la o eventuală moțiune de cenzură un grup compact să voteze invers, pentru a asigura majoritate pentru PNL. Adică, o trădare, dar numai la nivel neoficial, pentru ca UNPR să nu-și piardă blazonul de partid care dărâmă un Guvern din care face parte, scrie stiripesurse.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ