PNL: Avem încredere că ÎCCJ va judeca corect recursul ANI în dosarul lui Iohannis

| 25 noi, 2014

PNL anunţă că a luat act de decizia Înaltei Curţi privind admiterea în principiu a recursului ANI în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis şi îşi exprimă încrederea că instanţa supremă va judeca corect această speţă.

''Am luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie privind admiterea în principiu a recursului ANI în dosarul de incompatibilitate al domnului Klaus Iohannis. Astfel, membrii completului au fixat pentru 14 ianuarie 2015 termenul de judecată pe fond a recursului, cu citarea părţilor. Avem încredere deplină în justiţie şi în faptul că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca corect această speţă'', se arată într-un comunicat al Departamentului de Comunicare al PNL.

Înalta Curte a admis marţi în principiu judecarea recursului declarat de ANI în dosarul în care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost reclamat pentru incompatibilitate.

Judecarea pe fond a dosarului va începe pe 14 ianuarie.

'Admite în principiu recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei nr.235 din 25 septembrie 2013 a Curţii de Apel Alba Iulia - Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Fixează termen de judecată pe fond a recursului la 14 ianuarie 2015 - Completul de judecată nr.2. Cu citarea părţilor', se arată în decizia instanţei.

Dosarul lui Iohannis a ajuns la instanţa supremă după ce pe 25 septembrie 2013 Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI prin care s-a constatat că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ