PNL cere demisia Rovanei Plumb: Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia, copiii României și alocaţia de 42 lei

| 11 mai, 17:27

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal din Senat a depus, luni, în plen, o moțiune simplă prin care solicită demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb.

Documentul, depus în temeiul art. 67, art. 112 din Constituție și al art. 153, 157 din Regulamentul Senatului, este intitulat "Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului muncii; copiii României și alocația lor de 42 de lei".

Președintele de ședință, senatorul PSD Ioan Chelaru, a precizat că moțiunea întrunește 44 de semnături (42 necesare), aceasta urmând să fie depusă la președintele Senatului.

"Cred, fără a fi discutat în prealabil cu președintele, că termenul legal la care se poate dezbate moțiunea va fi luni, la ora 16,00, sub rezerva acceptării de către președinte", a spus Ioan Chelaru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ