PNL în derivă - atac la mame și pensionari

| 03 sep, 2014

PNL a ajuns o corabie fantomă ce plutește în derivă, controlat numai de piratul Băsescu: acesta ar putea să fie un rezumat tabloid pentru ultimele activități parlamentare prin care s-au făcut remarcați liberalii chipurile reprezentați de Iohannis.

Amnistie mame şi pensionari. Senatul a adoptat proiectele de lege privind amnistierea pensionarilor si a mamelor și mare noroc că cele peste 12.000 de mame si peste 21.000 de pensionari care beneficiază de aceasta măsura firească sunt prea puțin interesați de detaliile demersurilor și procedurilor politice! În caz contrar ar fi putu afla, spre fireasca lor stupefacție că și această măsură de reparație socială a fost atacată și nu de oricine, ci tocmai de PNL; un partid liberal, care conform propriei doctrine ar trebui să lupte împotriva oricăror forme de fiscalitate, injuste sau excesive. Categoriile amintite mai sus nu au nicio vină pentru că funcționarii statului au greșit. Mai în detaliu, convalescența economică în care se află țara noastră, după austeritatea excesivă impusă de cuplul Boc-Băsescu, nu ar permite rectificarea unor asemenea erori pe spezele populației. Românii încă nu beneficiază de luxul occidental, un standard pe care-l merită și care în zece ani de Traian Băsescu nu a făcut decât să se îndepărteze...

Citeşte şi: Din fericire, Senatul şi-a făcut datoria faţă de mame şi pensionari

Amnistie fiscală pentru mame si pensionari. Care ar fi atunci explicația pentru tentativa liberalilor de a introduce legea pe ordinea de zi și de a o împotmoli în dezbateri interminabile. Răspunsul este pe cât de simplu pe atât de trist: interesul electoral. Orice măsură luată de guvernul actual și percepută ca pozitivă de populație, trebuie combătută, chiar și împotriva intereselor populației.

Amnistie fiscala. Nu este un mister de ceva timp că liberalii, ca și tot eșichierul de dreapta, duce lipsă de muniție electorală. Nu te poți lupta cu argumente economice împotriva primei formule guvernamentale care, în sfârșit, face ceva corect pentru țară, de la Boc încoace. Propaganda lui Băsescu s-a frânt nu numai în cifrele și statisticile oficiale avansate de INS dar și în recenziile economice laudative din extern, unde The Economist sau Financial Times (și nu numai) trec în revistă în termeni elogioși revirimentul celor trei țărui estice: Polonia, Ungaria și România.

Citeşte şi: SENAT: AMNISTIA FISCALĂ a fost extinsă la toţi bugetarii

Amnistie fiscală pentru mame si pensionari. Pe de altă parte, colericul și versatilul Traian Băsescu a epuizat ultimele resurse de răbdare ale românilor cu toată suita de intrigi și ambuscade politice montate încă din 2011 și până în momentul de față. Armele secrete ale lui Băsescu, celebrele dosare și detalii compromițătoare prin care președintele nu s-a sfiit să sugereze șantajarea publică a unor participanți la cursa electorală, s-au cam topit în căldura estivală. Oricum marea majoritate se refereau la liberalii îmblânziți între timp. PNL-ul a cărui domesticire băsistă a fost demarată de Antonescu și finalizată de Iohannis, toarce acum cuminte la picioarele președintelui. Când atacă astfel de măsuri juste din punct de vedere social, doar ca să slujească interesele electorale ale lui Traian Băsescu, PNL pierde câte un vot la fiecare minut. Dar, în ceasul al doisprezecelea, la cârma partidului liberal nu a mai rămas nimeni. Klaus Iohannis absentează pe la Vila Lac sau pe acolo pe undeva... Cine să mai tragă sirena de alarmă pentru partidul Brătienilor, care plutește în derivă spre stâncile ascuțite ale scrutinului din iarnă?

Citeşte şi: Veste bună! 12.000 de mame, scutite de datoriile către stat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 sep, 2014
ferenczy-comunicator si bugetofag
Premierul Ponta a decis ca Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, să nu mai îndeplinească şi funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, pentru aceasta urmând a fi desemnat un alt consilier al premierului, Corneliu Calotă, fost jurnalist la TVR, au declarat MEDIAFAX surse oficiale
03 sep, 2014
magraonul alb
case,pensionari,mame....case,pensionari,mame....case,pensionari,mame....case,pensionari,mame....case,pensionari,mame....case,pensionari,mame....case,pensionari,mame....
Dan Sultanescu a dat ordinul,sclavii se executa...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ