PNL încalcă protocolul USL

| 19 apr, 2013

Ieșirile publice ale acestor domni nu fac altceva decât să încalce în mod flagrant protocolul pe care PNL, PC și PSD l-au semnat când s-au pus bazele USL.

În ultimele zile tot mai multe declarații critice au apărut la adresa lui Victor Ponta și a PSD din partea unor membri ai PNL. De la un așa zis lider liberal, „rebel” de felul său, Ludovic Orban, și până la fostul partener de guvernare al lui Traian Băsescu, actualul vicepreședinte al PNL, Sorin Frunzăverde, mai mulți membri PNL au atacat în mod constant atât premierul, cât și partenerii de alianță de la PSD. Nemulțumirilor acestor domni li se adaugă și cele ale fostului ziarist Roșca Stănescu și ale lui Ioan Ghișe, cărora li s-a pus „pata” pe Ponta de când cu referendumul din vara trecută.

Ieșirile publice ale acestor domni nu fac altceva decât să încalce în mod flagrant protocolul pe care PNL, PC și PSD l-au semnat când s-au pus bazele USL. Asa cum reiese din Capitolul I al protocolului de funcționare al Uniunii, la secțiunea Principiile Alianței, alineatul 4 se precizează relațiile dintre membrii Uniunii: “Conflictele publice între membrii partidelor, precum şi atacurile publice împotriva unor colegi sau a unui partid din Alianţă, nu sunt permise.”

Situația creată de membri ai liberalilor ar trebui să îl facă pe președintele lor, Crin Antonescu, să reacționeze și să îi atenționeze că nu este nici în interesul PNL, nici al USL să aibă loc astfel de critici în văzul tuturor. Până acum Antonescu nu a dat dovadă că ar fi capabil să își controleze oamenii din partid, ceea ce arată că nu posedă veleități de lider puternic. Sau, poate domnul Antonescu dorește să stimuleze aceste atacuri pentru a determina ruperea USL.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ