PNL, REVOLTAT de decizia PSD privind traseiştii: Vom ataca la CCR

| 24 feb, 18:17

Alina Gorghiu a precizat marti ca PNL va contesta la CCR un vot in Camera Deputatilor prin care nu se vor lua masuri pentru a corecta efectele OUG 55, ordonanta migratiei politice.

Declaratia sa vine dupa ce Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, prin majoritatea celor de la PSD, a nu a acceptat introducerea de amendamente la legea de respingere a OUG 55 prin care sa prevada fie pierderea mandatelor alesilor locali traseisti, fie intoarcerea acestora la partidele din care au plecat.

"Prin votul acordat, astăzi, de parlamentarii din Comisia Juridică a Camerei Deputaților, PSD sfidează decizia Curții Constituționale privind neconstituționalitatea Ordonanței 55 / 2014. Cu siguranță, vom ataca la Curtea Constituțională un vot similar în plenul Camerei. PSD nu este și nu poate fi deasupra Constituției!

Reamintesc că Ordonanța 55/ 2014 a fost dată în toamna trecută de premierul Victor Ponta pentru candidatul prezidențial Victor Ponta. Astfel, dl Victor Ponta și-a asigurat un avantaj electoral necinstit prin legalizarea racolării de aleși locali și transformarea lor în agenți electorali PSD. Alegerile au fost pierdute, dar sfidarea continuă", a precizat Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Amintim insa ca Alina Gorghiu, desi membru al Comisiei Juridice, nu a fost prezenta la lucrarile de marti pentru a sustine punctul de vedere al liberalilor privind legea de respingere a OUG 55.

CCR a declarat neconstitutionala OUG 55, dar a lasat la latitudinea Parlamentului sa stabileasca calea de urmat pentru a pune lucrurile in acord cu decizia Curtii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 19:16
liviuioan
S-A INTORS
Si ce liniste a fost zilele astea . Acum--sa te ierte DUMNEZEU--dupa ce umbli cu limba scoasa, dupa toti parlamentarii, care in schimbul a ceva--in natura fireste--sa faceti voi--ALIANTA DODOLOATA--ca la voi este voie--sariti ca maimutele prinse de liane, cand altii care s-au saturat de miicimea voasta au ales . CELIMENA--noastra draga .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ