PNL va avea de la 1 februarie 2015 un singur grup parlamentar şi un singur lider de grup

| 03 dec, 2014

Partidul Naţional Liberal va avea un singur grup şi un singur lider în Camera Deputaţilor, cel mai probabil de la data 1 februarie 2015, urmând ca, până atunci, să existe în continuare două grupuri parlamentare, a anunţat miercuri secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după şedinţa Biroului permanent.

”Există o scrisoare din partea Comisiei de Regulament privind grupurile parlamentare PDL şi PNL. S-a luat decizia ca să se încadreze în cheltuielile legale şi, până când dânşii îşi definitivează, deci credem că până în februarie, o să meargă separat, cu două grupuri, dar - a specificat preşedintele Camerei - să se încadreze în cheltuieli, ca şi când ar fi un singur partid, conform deciziei Tribunalului”, a spus, miercuri, secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

”Din momentul acesta pot să meargă pe două grupuri, iar de la 1 februarie o să fie un singur grup, cu un singur reprezentant al grupului”, a mai adăugat Ciolacu.

Tribunalul Bucureşti a admis, pe 6 octombrie, cererea privind fuziunea prin contopire a Partidului Naţional Liberal (PNL) cu Partidul Democrat Liberal (PDL), noua formaţiune urmând să se numească PNL. Prin aceeaşi decizie s-a dispus şi radierea celor două partide politice care au fuzionat, respectiv a PDL şi a PNL, din Registrul special.

Blaga a anunţat CINE va fi PREMIER dacă PNL ajunge la guvernare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ