Poliția face 23 de percheziții la locuințele unor persoane și a unor firme, într-un dosar de contrabandă cu țigări

| 14 sep, 10:07

Polițiștii din Botoșani efectuează, joi dimineață, 23 de percheziții la locuințele unor persoane și la sediile unor firme din municipiul Botoșani și din orașele Darabani și Săveni, care sunt bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 130.000 de lei, prin contrabandă cu țigarete, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani efectuează 23 de percheziții domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

''Din cercetări a reieșit faptul că persoanele implicate ar fi introdus ilegal țigarete în România, din spațiu extracomunitar, pe care le-ar fi comercializat pe raza județului. Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat a fost estimat la 130.000 de lei'', se precizează în comunicatul de presă.

12 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, pentru audieri.

La activitate participă și jandarmi și polițiști de frontieră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ