POLIȚIST GRAV RĂNIT, în timpul unor percheziții la Rădăuți. A fost atacat cu o SABIE

| 05 dec, 10:18

Un polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Suceava a fost grav rănit marți dimineață, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziții ce se desfășura la Rădăuți, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Biroul de presă al IGPR.

Agentul-șef adjunct Dan Ciprian Sfichi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Suceava în urma incidentului.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Mihai Ardeleanu, a declarat pentru AGERPRES că polițistul este în stare gravă și că, în acest moment, nu ar fi transportabil spre altă unitate medicală.

''Nu e bine. Tocmai a făcut examenul tomografic la cap și așteptăm rezultatul. I se face și o radiografie la mână. Este intubat. Nu cred că starea lui permite transportul acum'', a spus Ardeleanu.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceva au desfășurat, marți dimineața, o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare.

La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru acțiuni Speciale Suceava, "rănindu-l foarte grav la cap și braț", conform IPJ Suceava.

Bărbatul în cauză a fost imobilizat. Acesta a fost arestat, tot într-o cauză instrumentată de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Suceva, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar, până în octombrie 2017.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ