Polițistul mort într-un accident de motocicletă, înmormântat cu onoruri militare

| 23 oct, 14:29

Polițistul de la rutieră Bogdan Cosmin Gigină, care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în fruntea unei coloane oficiale, este înmormântat cu onoruri militare vineri la Cimitirul Ghencea Civil.

La slujba de înmormântare de la Cimitirul Ghencea Civil au luat cuvântul colegii săi de la Brigada Rutieră și s-a citit ordinul de avansare post-mortem la gradul de subinspector.

Polițistul avea 28 de ani, era căsătorit și lucra de 8 ani în Ministerul Afacerilor Interne.

El a încetat din viață la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost transportat după ce, în seara de 20 octombrie, a fost implicat într-un accident în timp ce se afla în misiune.

Poliția Capitalei a anunțat că polițistul se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

"Polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic", a precizat Poliția Capitalei.

Potrivit martorilor, polițistul a pierdut controlul asupra motocicletei și nu a mai putut evita impactul cu gardul ce împrejmuia o groapă săpată în asfalt.

Conform Poliției Capitalei, incidentul s-a produs pe strada Știrbei Vodă din București, iar groapa fusese săpată de o companie de gaze.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis o anchetă în acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ